Blijf op de hoogte, klik hier

Vakantieweken 2024

Stichting Kind & Brandwond organiseert vakantieweken speciaal voor kinderen en jongeren met brandwonden. Fantastische dagen waarin je heel veel plezier beleeft en ervaringen kunt delen met kinderen die hetzelfde hebben meegemaakt.

Ben jij al aan het aftellen? Nog even en dan is het weer zover, de vakantieweken speciaal voor kinderen en jongeren met brandwonden. We kijken er enorm naar uit je dan (weer) te zien! Tijdens de vakantieweken maak je heel veel plezier en sluit je vriendschap met kinderen van jouw leeftijd die weten wat het is om littekens te hebben. Samen doe je allerlei leuke dingen. Dat kan je helpen je brandwonden te accepteren en met je littekens om te gaan.

Kinderweek
De Kinderweek is voor kinderen met brandwonden in de leeftijd van 7 tot en met 11 jaar en vindt plaats van zondag 28 april t/m donderdag 2 mei in ‘Kindervakantieland’ in Almere. Meld je hier aan.

Jongerenweek
De Jongerenweek is voor jongeren van 12 t/m 17 jaar en vindt plaats van 4 t/m 9 mei in ‘het Kattenveld’ in Werkhoven (Utrecht). Meld je hier aan. 

Ben je nog niet eerder mee geweest en wil je meer weten? Neem vooral contact met ons op! Stuur een appje naar 06 48441608 of een mailtje naar [email protected]