Blijf op de hoogte, klik hier

Brandwondendag 14 september 2024

Een brandwondenongeval treft het hele gezin. Daarom zijn ouders, broertjes en zusjes ook van harte welkom op de jaarlijkse Brandwondendag die we samen met de Nederlandse Brandwonden Stichting en de Vereniging van Mensen met Brandwonden organiseren.

Brandwondendag 2024

Samen met je gezinsleden ben je van harte welkom op de Brandwondendag op zaterdag 14 september op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Samen met andere kinderen, broertjes en zusjes, én de stafleden van de vakantieweken heb je een onvergetelijke dag in een heus kasteel! Op Landgoed Zonheuvel is van alles te beleven. Daag jezelf uit en bedwing de zes meter hoge klimtoren, speel Jachtseizoen in de nabij gelegen bossen, doe mee aan de vossenjacht of jump op het springkussen!
Ook voor je ouders hebben we een mooi programma! Er zijn allerlei inspirerende workshops en gespreksgroepen waarin zij in gesprek gaan met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Je ouders zullen merken hoe fijn het is ervaringen met elkaar te delen. We sluiten de dag gezamenlijk af en je zult merken dat je vol positieve energie naar huis gaat. We kijken uit naar je komst!

Aan de Brandwondendag zijn geen kosten verbonden.