Blijf op de hoogte, klik hier

Onze activiteiten

Hoe fijn is het om volledig jezelf te kunnen zijn, niet de enige te zijn met brandwonden en ervaringen te delen met anderen die het zelfde hebben meegemaakt?

Leerzaam, leuk en effectief, dat zijn de activiteiten die Stichting Kind & Brandwond speciaal voor kinderen, tieners en jongeren met brandwonden organiseert. Tijdens de vakantieweken maak je kennis met andere kinderen van je leeftijd die weten wat het is om littekens te hebben, beleeft samen een onvergetelijke tijd en maakt heel veel plezier. Ook organiseren we activiteiten waarbij ook je ouders van harte welkom zijn. Bijvoorbeeld de Brandwondendag, de zwemgezinsdag en het familieweekend.

Wist je trouwens dat we ook superleuke online activiteiten organiseren? Meld je aan en volg ons via onze socials dan weet je zeker dat je niets mist!

Vakantieweken

Wat is er nou fijner dan een paar dagen volledig jezelf te kunnen zijn, niet de enige te zijn met brandwonden en ervaringen te delen met anderen die het zelfde hebben meegemaakt? Leerzaam, leuk en effectief, dat zijn de vakantieweken die Stichting Kind & Brandwond speciaal voor kinderen, tieners en jongeren met brandwonden organiseert.

Lees Meer »

Kiwanishuizen

Kinderen die brandwonden oplopen worden doorgaans met spoed opgenomen in het brandwondencentrum en verblijven daar soms wekenlang. Voor kinderen én hun ouders een ingrijpende gebeurtenis. Dankzij het Kiwanishuis zijn ouders altijd binnen een paar minuten bij hun kind in het ziekenhuis. Een veilig gevoel.

Lees Meer »

Brandwondendag

Jaarlijks organiseren we samen met de Nederlandse Brandwonden Stichting en de Vereniging van Mensen met Brandwonden de Brandwondendag. Een brandwondenongeval treft het hele gezin. Daarom zijn ouders, broertjes en zusjes ook van harte welkom.

Lees Meer »

Zwemdag

Zwemmen is leuk! Een spetterende manier om andere kinderen met brandwonden te ontmoeten en samen een heerlijke dag in het water te beleven.

Lees Meer »

Schaatsdag

Pirouettes draaien, snelheid maken op de lange baan en warme choco drinken. De schaatsdag is een heerlijke dag samen andere kinderen die het zelfde hebben meegemaakt.

Lees Meer »

Familieweekend

Een waardevol vakantieweekend voor gezinnen met een kindje dat onlangs behandeld is in een brandwondencentrum. In een mooie omgeving en ontspannen setting en onder professionele begeleiding komt het hele gezin op adem van de heftige periode na het brandwondenongeval.

Lees Meer »

Leer de mensen achter de schermen kennen!

Dit zijn wij