Blijf op de hoogte, klik hier

Kiwanishuis

Kinderen die brandwonden oplopen, worden doorgaans met spoed opgenomen in het brandwondencentrum en verblijven daar soms wekenlang. Voor kinderen én hun ouders een ingrijpende gebeurtenis. Dankzij het Kiwanishuis zijn ouders altijd binnen een paar minuten bij hun kind in het ziekenhuis. Een veilig gevoel.

Kiwanishuis Groningen

Met de gift van serviceclub ‘Kiwanis’ kon het Martiniziekenhuis bij de nieuwbouw ook een Kiwanishuis realiseren. Hier kunnen ouders van kinderen die opgenomen zijn het Brandwondencentrum elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen.

Faciliteiten

Het Kiwanishuis in Groningen heeft twee locaties binnen het ziekenhuis. Twee slaapkamers met douche en toilet en een gezamenlijke woonkamer met keuken op de derde verdieping drie slaapkamers met douche en toilet en een gezamenlijke woonkamer met keuken op de eerste verdieping.

Kiwanishuis Beverwijk

Het Kiwanishuis in Beverwijk bestaat uit vier appartementen op vijf minuten wandelen van het Rode Kruis Ziekenhuis. Hier kunnen familieleden van brandwondenpatiënten logeren zo lang als de opname duurt. Het beheer van het Kiwanishuis is volledig in handen van vrijwilligers. Zij helpen je op weg bij je verblijf. Verblijfskosten worden niet in rekening gebracht, een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.

In het Kiwanishuis is gratis Wifi beschikbaar.
Meer weten?