Blijf op de hoogte, klik hier

Kom in Actie

1 Start een actie

Ga je met pensioen of ben je jarig, doe je mee aan een sportief evenement?! Alle initiatieven, klein of groot, zijn voor ons belangrijk!

Een van de vele sponsoracties voor Kind en Brandwond

2 Schrijf je in

Maak je eigen actiepagina in een handomdraai. Ook als bedrijf kun je hier goed terecht! Creëer online zichtbaarheid voor jouw actie!

Start je eigen actie
Start een Actie voor Kind en Brandwond

3 Haal donaties op

Deel je actiepagina met vrienden en familie en haal zoveel mogelijk donaties op. Maak van jouw actie een succes!

Laat je inspireren


Wij vinden het geweldig als jij een leuke, sportieve, unieke actie organiseert. Zo kunnen wij kinderen met brandwonden helpen met hun littekens om te gaan en met vertrouwen naar de toekomst te kijken. Donaties vragen als verjaardagscadeau, meedoen aan een sportwedstrijd of met je club of bedrijf een evenement organiseren. Alle initiatieven, klein of groot, zijn voor ons belangrijk. Met iedere helpende hand zijn we ontzettend blij en kunnen wij activiteiten organiseren voor kinderen met brandwonden. Op deze pagina vind je vele voorbeelden van actievoerders die je voorgingen, laat je inspireren en kom in actie!

Array
(
    [0] => 11
)

Rotary Kerstrun 2018

De Rotary Kerstrun brengt maar liefst € 16.300,= op voor kinderen met brandwonden. Lees hier hoe Annabel Snoeks, brandwondenarts in opleiding, in actie kwam tijdens deze geweldige actie!

Lees Meer »

Neem direct contact op

Contact

Je eigen actiepagina

Maak hier je eigen actiepagina in een handomdraai. Ook als bedrijf kun je hier goed terecht. Creëer online zichtbaarheid voor jouw actie!

Start een actie

Marion de Koning

T: 0251 - 275510