Blijf op de hoogte, klik hier

Vakantieweken 2023

Ben jij al aan het aftellen? Nog even en dan is het weer zover, de vakantieweken speciaal voor kinderen en jongeren met brandwonden. We kijken er enorm naar uit je dan (weer) te zien! Tijdens de vakantieweken maak je heel veel plezier en sluit je vriendschap met kinderen van jouw leeftijd die weten wat het is om littekens te hebben. Samen doe je allerlei leuke dingen. Dat kan je helpen je brandwonden te accepteren en met je littekens om te gaan.

Kinderweek
De Kinderweek is voor kinderen met brandwonden in de leeftijd van 7 tot en met 11 jaar en vindt plaats van zondag 30 april t/m donderdag 4 mei in ‘het Katteveld’ in Werkhoven (Utrecht). Meld je hier aan.

Jongerenweek
De Jongerenweek is voor jongeren van 12 t/m 17 jaar en vindt plaats van 3 t/m 8 juni in ‘het Kattenveld’ in Werkhoven (Utrecht). Je beleeft heerlijke dagen met sportieve activiteiten, maakt een kampvuur, kletst met leeftijdsgenoten die ook littekens hebben en sluit vriendschappen voor het leven. Zeker zijn van een plekje voor deze legendarische week? Meld je dan hier aan!